Pizza taraneasca

de Rocsi in Pizza, 12 Noi 2010 | 5033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 ou
  • 1 lingura margarina
  • o canita mica lapte
  • un praf de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • umplutura:
  • salam mai uscat
  • rosii
  • ceapa
  • masline
  • cas de vaca
  • felii de gogosar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

blatul:

Amestecam oul cu margarina si laptele. drojdia o inmuiem cu o lingura lapte . o turnam peste celelate ingrediente. punem si sare apoi faina treptat pana obtinem un aluat tare. il lasam la dospit 25-35 minute.

pregatim ingredientele pentru umplutura:

Salamul il taiem cubulete. Rosia o spalam si o taiem felii. Ceapa o curatam ,o spalam, si taiem felii pestisor. Taiem cateva felii de gogosar. Casul de vaca il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Maslinele le taiem bucati.

Dupa ce aluatul a stat la dospit,il intindem pe masa de lucru,pe care mai intai presaram niste faina alba. Intindem o foaie forte subtire.

Luam o tava,o tapetam cu hartie de copt si asezam foaia de aluat. Pasta de tomate o amestecam cu sare si piper,iar cu rezultatul obtinut ungem foaia, apoi incepem sa punem ingredientele:salamul,felii de gogosar,felii de rosii,pestisori de ceapa ,maslinele si cas de vaca ras. Dam tava in cuptorul incins . Lasam pizza acolo pana este gata.

pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Adinacarla 1

17.11.2010, 14:50

o feliuta si pentru mine

Rocsi 1

17.11.2010, 14:54

adinacarla

elena1988 1

11.02.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza aluat cu smantana